Andreea Raicu despre Maria Marinescu

Maria Marinescu (33 de ani) n-a avut deloc succes în amor, iar ultima alegere în materie de bărbaţi a fost, de departe, cea mai neinspirată. Este vorba despre soţul ei, Frank Colin (40 de ani), aflat de un an într-o închisoare din Franţa, pentru trafic de droguri, şi cu care se află în plin proces de divorţ. Nu mulţi ştiu însă că şarmantul bărbat cu dare de mână a trăit, în urmă cu şapte ani, o poveste de dragoste şi cu Andreea Raicu (36 de ani), veşnica rivală a Mariei. Şi pe aceasta o ceruse Frank de nevastă, însă vedeta se felicită acum că nu l-a însoţit la altar, pentru că ar fi avut soarta bietei Maria, care este invitată frecvent la DIICOT, pentru declaraţii.

Andreea Raicu l-a cunoscut pe Frank Colin în urmă cu şapte ani, în vacanţele de la Saint Tropez, staţiune de pe Coasta de Azur pe care o frecventa împreună cu grupul ei de prieteni. Pe atunci, Frank Colin, fost luptător în Legiunea Franceză, tocmai schimbase meseria de bodyguard în cluburile din celebra staţiune cu cea de afacerist prosper şi reuşise să-şi creeze o aură de cuceritor.

Nu a trecut mult timp până când drumurile lor s-au intersectat. Colin a remarcat-o pe diva de România şi a făcut pe loc o pasiune nebună pentru ea. A urmat-o în ţară şi a copleşit-o cu daruri scumpe.

Povestea de dragoste a durat însă doar câteva luni, Andreea plângându-se adesea, prietenelor, că francezul era prea posesiv şi gelos şi că-i urmărea fiecare pas. În perioadele când acesta se afla în Franţa, Andreea avea pe urmele ei un bodyguard care făcea şi pe şoferul, plătit, evident, de iubitul neîncrezător.

Vedeta s-a simţit constrânsă şi l-a concediat repede pe bărbat spunându-i iubitului că nu are nevoie de o “umbră”. Conform apropiaţilor Andreei Raicu, Frank Colin a cerut-o în căsătorie, dar vedeta l-a refuzat elegant, motivând că nu este pregătită pentru întemeierea unei familii.
L-a preferat pe Tudor Chirilă
La scurt timp, ea s-a îndrăgostit de Tudor Chirilă, iar pe fostul iubit l-a ţinut la distanţă, păstrând cu el doar o vagă relaţie de amiciţie. Bărbatul s-a consolat însă rapid cu o altă frumuseţe de pe la noi.

Este vorba despre Maria Marinescu, cu care de altfel s-a şi însurat, în 2009, urmând ca, un an mai târziu, să se nască rodul dragostei lor, băieţelul Levyn. După scandalul traficului de droguri în care francezul a fost implicat, în urmă cu un an, Andreea Raicu s-a felicitat că “a rupt-o” cu cel care i-ar fi putut deveni soţ.

Ba, mai mult, când a aflat că poliţiştii au demarat cercetările şi în cazul Mariei Marinescu, vedeta de la Prima TV s-a confesat prietenelor: “Dacă acceptam să mă mărit cu el, tremuram eu acum, la DIICOT, în locul Mariei Marinescu… Ea întotdeauna s-a fript cu foştii mei iubiţi”.

Designerul Maria Marinescu s-a măritat cu francezul Frank Colin în 2009, după ce acesta se iubise în prealabil cu Andreea (foto jos)

Reclame
Etichetat cu: ,
Postat in Monden

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Introdu adresa ta de e-mail pentru a urmari acest blog si de a primi notificari de mesaje noi prin e-mail.

Martie 2014
L M M M V S D
    Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Cele mai bine evaluate
CATEGORII
STIRI RECENTE